Бульон в азиатски стил

Дата: 17.03.2014
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 глава лук
100 г пресен джинджифил
1 стрък праз
1 морков
1 глава чесън
2 сухи гъби шийтаке
1 звездовиден анасон
1 ч. л. кафява захар “Мусковадо”
 

Начин на приготвяне:
1
Бульон в азиатски стилЛукът, чесънът, празът, морковът и джинджифилът се слагат в тава (без да се белят) и се пекат на 180 градуса за около час.
2
Бульон в азиатски стил 2След това лукът и чесънът се обелват и заедно с моркова, праза и джинджифила се режат наедро. Варят се около час в 3 л вода, на слаб огън, заедно с анасона и гъбите.
3
Бульон в азиатски стил 3Накрая се добавя захарта и готовият бульон се прецежда.





Съвет:
За по-силен вкус, накрая добавете 2–3 с. л. рибен сос.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта