Бут от елен в гювеч

Източник: Борислав Вътов
ТИТЛА: Експериментатор
Дата: 22.01.2014
Бут от елен в гювеч
 
Необходими продукти:
1, 6 кг бут от елен
8 картофа
8 моркова
400 г гъби
150 г глава целина
400 г пушени гърди
500 г дребен лук (арпаджик)
500 мл червено вино
2 ч. л. кимьон
15 зърна черен пипер
10 зърна бахар
1 с. л. червен пипер
сол на вкус



Начин на приготвяне:
1
Бут от елен в гювеч
Месото се нарязва на 8 парчета, а зеленчуците на едро. Беконът се нарязва на парчета около 2-3 саптиметра и след това се добавят подправките. Разбърква се, добавя се виното и се сахлупва с плътен капак. Пече се 4-5 часа на 180 градуса.Бон Апети!
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

26.05.2015
Супер е рецептата , много вкусно се получи .Бих я направил отново .
1.
Изпрати
лично съобщение

23.01.2014
Много вкусна манджа. Направете си я.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: