Бяла риба с аромат на пепино

Дата: 28.04.2010
Източник: Бон Апети
Бяла риба с аромат на пепино
 
Необходими продукти:
4 филета от бяла риба (600 г)
50 мл зехтин
2 ч. л. куркума
150 г пепино
600 г картофи
150 г домати
3 с. л. зехтин
2 с. л. каперси
сол и бял пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пепиното се намачква, сипва се зехтинът и се овкусява с куркумата. Филетата се заливат и се оставят да престоят около 30 минути.
2
Пекат се в сух тиган по 3–4 минути от всяка страна.
3
Гарнитурата се приготвя от сварените и нарязани на едри кубчета картофи, нарязаните на кубчета домати и каперсите. Всичко се сотира за 3–4 минути в нагорещения зехтин, овкусява се със сол и бял пипер и се сервира с изпеченото филе.
 

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


230 ДУШИ ОНЛАЙН
Vasilena Vasileva се регистрира в сайта.
Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта