Бьоф "Строганов" а ла Васил Попов

Дата: 04.09.2004
Източник: Бон Апети
Бьоф
 
Необходими продукти:
500-600 г телешки шол
60 г масло
сол и черен пипер на вкус
1 кофичка изцедено кисело мляко
1 с. л. горчица
 

Начин на приготвяне:
1
Бьоф Месото се нарязва на тънки ивици, овкусява се с черен пипер и сол. Маслото се загрява в тенджера с 5-6 с. л. вода. Месото се задушава за 40-50 минути, при необходимост се долива вода. След като се задуши, се прехвърля в подходящ съд с помощта на решетъчна лъжица.
2
Бьоф Сосът се приготвя, като горчицата се смесва с изцеденото кисело мляко и се разбърква до получаване на хомогенна смес. Докато е още топло, месото се залива със сос "Попов" и се разбърква. За гарнитура могат да се добавят цветни макарони или задушени зеленчуци.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Петя Генева се регистрира в сайта.
Reni Khan коментира рецептата Свински пържоли на тиган
Иван Ангелов се регистрира в сайта.
Ели Лилова се регистрира в сайта.
Nikolina Emilova Stamenkova се регистрира в сайта.
Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта