CAIPIRINHA

Дата: 23.09.2009
Източник: Бон Апети
CAIPIRINHA
 
Необходими продукти:
50 мл кашаса
15 мл фреш лимон
4 ч. л. кафява захар
1 лайм
 

Начин на приготвяне:
1
Лаймът се нарязва на 8 равни части и се поставя в чаша тип „хайбол“. Сипва се захарта и се добавя фрешът. Продуктите се намачкват добре с подходящ дървен прибор. Целта е максимално да се изцеди сокът от лайма, както и етеричните масла от кората му.
2
Чашата се допълва догоре с натрошен лед и леко се разбърква, за да се хомогенизира сместа. Накрая се сипва кашасата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


103 ДУШИ ОНЛАЙН
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта