"Чедър" супа с кашкавал

Дата: 28.03.2003
Източник: Бон Апети
 
Необходими продукти:
500 мл пилешки бульон
200 мл прясно мляко
250-300 г кашкавал
50 мл уиски
30 г масло
2 глави лук
2 с. л. брашно
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Лукът се нарязва на едри кубчета и се задушава в маслото. Прибавя се брашното и когато се сгъсти, се разрежда с бульона и млякото. Кипва се, ври 2 минути и се оттегля от котлона.
2
Кашкавалът се настъргва, изсипва се в супата и се бърка, докато се разтопи. Налива се уискито, подправя се със сол и черен пипер на вкус и е готово за сервиране.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


310 ДУШИ ОНЛАЙН
Ginka Georgieva се регистрира в сайта.
Валентина Христова се регистрира в сайта.
Гергана Спасова коментира рецептата Лазаня "Болонезе"
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта