Чепеларски пататник

Дата: 12.01.2012
Източник: Orlin Tanev
ТИТЛА: Чирак
Чепеларски пататник
 
Необходими продукти:
5 картофа
2 яйца
300 г сирене
две супени лъжици джоджен
 

Начин на приготвяне:
1
Чепеларски пататник
Картофите се рендосват на едро добавят се двете яйца,сиренето,джоджена сместта се разбърква добре.


2
Чепеларски пататник
Тигана се намазва с маргарин за да не залепне пататника при изпичането.Трябва добре да се изравни пататника да е равномерно в тигана  за да се изпече еднакво навсякъде.


3
Чепеларски пататник
Пече се към 40 минути на слаб огън. След като се изпече от едната страна се обръща  и се пече и от другата за кратко. Може да се поднесе с настъргано сирене. Успех! :)


Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

01.01.1970
суров ли е картофа или сварен. Ако е суров трябва ли да се отцеди сока който си пускат картофите, преди да го омесим с другите съставки.
3.
Изпрати
лично съобщение

01.01.1970
Да, къде се пече и колко грама са тези 5 картофа?
2.
Изпрати
лично съобщение

01.01.1970
Това на котлон ли се пече или на фурна
1.
Изпрати
лично съобщение

01.01.1970
изглежда прекрасно смятам да го пробвам
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
Росица коментира рецептата Постни мекици
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта