Черешов пай (Ани)

Дата: 27.10.2014
ТИТЛА: Чирак
Черешов пай (Ани)
 
Необходими продукти:
1 кг череши
1 яйце
1/2 ч. ч. олио
1/2 ч. ч. кисело мляко
1 ч. ч. захар
11/2 ч. ч. брашно
1 прахче ванилия
1 равна ч. л. сода за хляб
 

Начин на приготвяне:
1
Яйцето се разбърква с киселото мляко, захарта, брашното и ванилията.
2
Содата за хляб се разбърква с 2 ч. л. вода.
3
След като се разбърка, содата се слага в сместа и всичко се бърка отново още 1 или 2 минути.

4
Сместа се изсипва в намазнена тавичка и черешите се нареждат нагъсто.
5
Черешовият пай се слага в студена фурна и се пече около 40 минути на 180-190 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта