Червена „Снежанка”

Дата: 02.07.2014
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
600 г червено цвекло
4 скилидки чесън
6 с. л. цедено кисело мляко
100 г натрошени орехи
сокът от 1 лимон
1 връзка копър
100 г кисели краставички
4 с. л. зехтин
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Червена „Снежанка”Цвеклото се измива, всяка глава се овкусява със сол, черен пипер, половината зехтин и мащерка и се завива в алуминиево фолио. Пече се в тава с около 2 пръста вода за 2 часа на 180 градуса с вентилатор.
2
Червена „Снежанка” 2След това се облева и се настъргва на ренде.
3
Червена „Снежанка” 3В купа се смесват цвеклото, наситнените кисели краставички и накълцаните орехи.
4
Червена „Снежанка” 4Добавят се наситненият копър, киселото мляко, останалият зехтин, сол и сок от лимон и се разбърква. Слагат се и смачканите на паста с малко сол скилидки чесън.
5
Червена „Снежанка” 5Сервира се оформена с ринг, по желание се декорира с цедено мляко и копър.
Подобни рецепти:
Коментари (12)
12.
Изпрати
лично съобщение

01.12.2014
Перфектна за зимата и изключително вкусна!
11.
Изпрати
лично съобщение

02.07.2014
Много е вкусна!
10.
Изпрати
лично съобщение

02.07.2014
Лесна,много вкусна рецепта!!!! Който обича цвекло!
9.
Изпрати
лично съобщение

01.07.2014
Страхотна рецепта, аз често правя различни салати с червено цвекло. Вкусно и много полезно!
8.
Изпрати
лично съобщение

03.03.2014
Салатата стана страхотна. Гостите ми останаха очаровани.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта