Червено рибно къри

Дата: 24.01.2009
Източник: Бон Апети
Червено рибно къри
 
Необходими продукти:
2 лаврака
2-3 ч. л. паста червено къри
1 с. л. оцет
2-3 с. л соев сос
5-6 с. л. олио
1/2 консерва кокосово мляко (150-200 мл)
1 зелена чушка
1 глава кромид лук
2 скилидки чесън
1 ч. л. захар
 

Начин на приготвяне:
1
Червено рибно къриЛавракът се почиства от вътрешностите и от люспите и се разрязва на 3-4 парчета.
2
Червено рибно къри 2Парчетата лаврак се посоляват.
3
Червено рибно къри 3Лукът и чесънът се нарязват надребно, а чушката се нарязва на ленти, след което се запържват в сгорещено олио.
4
Червено рибно къри 4Пържат се 2-3 минути и се подправят с червената къри паста и захарта.
5
Червено рибно къри 5Полива се със соев сос и оцет и се слагат парчетата лаврак с кожата нагоре.
6
Червено рибно къри 6Разбърква се около 1 минута и се сипват 2 ч. ч. гореща вода и кокосово мляко.
7
Червено рибно къри 7Ястието се оставя да къкри на слаб огън около 15 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


274 ДУШИ ОНЛАЙН
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта