Червено цвекло с ряпа и салата "Айсберг"

Дата: 02.02.2014
ТИТЛА: Чирак
Червено цвекло с ряпа и салата \
 
Необходими продукти:
за салатата:
1 средно голяма глава червено цвекло
2 глави ряпа
6 листа салата "Айсберг"
2 скилидки чесън
за дресинга:
1 с. л. зехтин
2 с. л. оцет
на вкус сол
 

Начин на приготвяне:
1
Червеното цвекло се обелва и се нарязва на кубчета. Сварява се с малко сол. На едро ренде се настъргват двете глави ряпа. В подходящ съд се накъсват листата на салатата. Върху листата се поръсва ряпата, поставят се кубчетата цвекло, нарязани на четири скилидките чесън. Залива се със смесените продукти за дресинга.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


206 ДУШИ ОНЛАЙН
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта