Чеснов хляб

Дата: 04.10.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 хляб (с дебела кора)
200 г краве масло (със стайна температура)
100 г сирене „Пармезан“
1/2 връзка магданоз
4 скилидки чесън
4 стръка мащерка
1/2 ч. л. сух риган
1 щипка сминдух
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Чеснов хлябХлябът се реже на филийки, чесънът се стрива на паста с малко сол, а магданозът и мащерката се наситняват.
2
Чеснов хляб 2В купа се смесват чесънът, мащерката, магданозът, сминдухът, риганът и сол на вкус. Прибавя се и маслото, и се разбърква добре.
3
Чеснов хляб 3Филиите се мажат с ароматното маслото, поръсват се с настъргания пармезан и се подреждат една до друга, за да се сглоби отново хлябът.
4
Чеснов хляб 4Завиват се добре в алуминиево фолио.
5
Чеснов хляб 5Хлябът се пече 15 минути в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

17.11.2016
Не очаквах че ще стане толкова вкусен, чудесна гарнитура за пържолките.
3.
Изпрати
лично съобщение

11.10.2016
Страхотен хляб ,аз го правя с черен със зърна! Всяка вечер си го правим !
2.
Изпрати
лично съобщение

07.10.2016
Убикално вкусна рецепта, просто съм възхитена! Браво!!!
1.
Изпрати
лично съобщение

06.10.2016
Страшна вкусотия :)))
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
Петя Попова коментира рецептата Захарен пирог
Петя Попова се регистрира в сайта.
Милка коментира рецептата Киноа със зеленчуци
Милка се регистрира в сайта.
Кремена коментира рецептата Фиш енд чипс 2
Mariyana Petrova коментира рецептата Яйце в облак
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта