Чили от свинско

Източник: Бон Апети
Дата: 12.03.2003
Чили от свинско
 
Необходими продукти:
500 г свински бут
250 г зрял фасул
4-5 скилидки чесън
1 глава лук
1 суха люта чушка
1/2 буркан домати
4-5 с. л. олио
1 ч. л. червен пипер
1 ч. л. риган
1/2 ч. л. кимион


Начин на приготвяне:
1
Чили от свинско
Фасулът се залива с вода и се кипва. След това водата се сменя и се вари до кулинарна готовност.
2
Чили от свинско 2
Лукът и чесънът се нарязват надребно и се запържват в загрятото олио. Прибавя се нарязаното на кубчета месо, пържи се 10-15 минути и се подправя с начупената люта чушка, червения пипер и кимиона.
3
Чили от свинско 3
3.Пасираните домати се наливат при месото, посолява се и се разбърква. След това всичко се пресипва при сварения фасул. Ястието се подправя с риган, разбърква се и е готово за сервиране.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: