Чипс от бекон и кашкавал

Източник: Бон Апети
Дата: 08.12.2009
Чипс от бекон и кашкавал
 
Необходими продукти:
4 тънки ивици бекон
4 тънки филийки кашкавал


Начин на приготвяне:
1
Беконът се разстила върху хартия за печене и се пече на 180 градуса, докато стане на чипс.
2
Филийките кашкавал се поставят върху хартия за печене и се слагат в микровълновата фурна за 2–3 минути, докато добият златист цвят. Изваждат се и по желание се оформят на тръбички, триъгълници и т.н.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: