Чорба от зелен фасул

Дата: 01.10.2004
Източник: Бон Апети
Чорба от зелен фасул
 
Необходими продукти:
500 г зелен фасул
2 зелени чушки
1 домат
1 морков
1 глава лук
5-6 стръка магданоз
1 стрък пресен девесил (1/2 ч. л. сух)
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Чорба от зелен фасулНарязаният фасул се поставя в тенджера с 2 л студена вода. Добавят се нарязаните наситно лук и морков. Кипва се и се вари 15-20 минути на тих огън.
2
Чорба от зелен фасул 2Доматът се настъргва и заедно с нарязаните надребно зелени чушки се изсипва при останалите зеленчуци. Посолява се и се вари около 20 минути. Подправя се със ситно нарязаните магданоз и девесил. Вари се още 2-3 минути и се сервира.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта