Чурос

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
Чурос
 
Необходими продукти:
3 яйца
1 ч. ч. брашно
1 ч. ч. прясно мляко
5-6 с. л. захар
1 ч. л. масло
1/2 ч. л. канела
олио за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
ЧуросВ тенджерка се кипват прясно мляко, масло и захар. Изсипва се брашното и се разбърква, така че да се получи гъсто тесто. Оставя се 1 минута да изстине. Прехвърля се в дълбока купа. Добавя се 1 яйце и сместа се разбива, докато го поеме напълно. По същия начин се добавят останалите яйца, за да не стане тестото на гранули.
2
Чурос 2Тестото се поставя в пош (шприц) и в силно загрято, обилно количество олио се шприцоват толумбички. От време на време се обръщат. Щом се зачервят, се изваждат върху салфетка. Поръсват се със смесена с канела захар.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


123 ДУШИ ОНЛАЙН
Reni Khan се регистрира в сайта.
Vasilena Vasileva се регистрира в сайта.
Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта