Чушки ала Пиемонте

Дата: 20.08.2007
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
50-80 г риба тон от консерва
1 ч. л. захар
2 с. л. каперси
3 с. л. зехтин
4 с. л. винен оцет
1 жълта чушка
1 зелена чушка
1 червена чушка
4-5 бр. аншоа
магданоз за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
Чушки ала ПиемонтеЧушките се почистват от семето и се нарязват наедро.
2
Чушки ала Пиемонте 2В сгорещен тиган се смесват зехтинът, оцетът и захарта.
3
Чушки ала Пиемонте 3Слагат се рибата тон, аншоата и каперсите и се запържват за 1-2 минути.
4
Чушки ала Пиемонте 4След това се добавят нарязаните чушки.
5
Чушки ала Пиемонте 5Ястието се посолява и се оставя да къкри около 10 минути на слаб огън под капак.
6
Чушки ала Пиемонте 6Може да се консумира топло или студено, като преди сервиране се поръсва с наситнен магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


281 ДУШИ ОНЛАЙН
melly коментира рецептата Индийска грис халва с ябълки
Елена Стоянова се регистрира в сайта.
Радина Великова се регистрира в сайта.
Roberta Georgieva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта