Чушки, пълнени с извара

Дата: 30.09.2015
Източник: Бон Апети
Чушки, пълнени с извара
 
Необходими продукти:
6 чушки (за пълнене)
200 г безсолна извара
1 яйце
2 домата
1 с. л. краве масло
2 с. л. олио
3–4 стръка магданоз
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Измитите чушки се почистват от дръжките и семената и се попарват с вряла вода.
2
Изварата, яйцето, настърганите домати, солта и наситненият магданоз се разбъркват добре.
3
Във всяка чушка се слага по малко масло и тя се пълни с приготвената смес.
4
Чушките се подреждат в подходяща тава. Поливат се с олиото и малко топла вода. Пекат се във фурна на 200 градуса около 15 минути, като тавата може да се покрие с алуминиево фолио, за да не прегорят чушките.


Съвет: По същия начин могат да се напълнят червени домати, но без да се попарват с вряла вода.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

21.11.2016
Бързо, лесно и много вкусно!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


116 ДУШИ ОНЛАЙН
Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта