Датска супа от праз

Дата: 08.09.2001
Източник: Бон Апети
Датска супа от праз
 
Необходими продукти:
3-4 стръка праз
50 червен хайвер
6 тънки филии хляб
1 ч. л. мащерка
индийско орехче, черен пипер и сол на вкус
2-3 с. л. зехтин
50 г краве масло
1 л газирана вода
1/2 л течна сметана
150 г бекон
пера лук за украса
 

Начин на приготвяне:
1
Датска супа от празБеконът се пържи в маслото и зехтина на тих огън, докато сланината се разтопи, като не се допуска да загори. Прибавя се нарязан надребно праз и се задушава 3-4 минути.
2
Датска супа от праз 2Налива се газираната вода и супата се вари 10 минути.
3
Датска супа от праз 3Овкусява се с подправките и се разрежда със сметаната.
4
Датска супа от праз 4Филиите хляб се изпичат на тостер, намазват се с масло и червен хайвер. Супата се поръсва с пера зелен лук, отделно се сервират филиите с хайвер.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


204 ДУШИ ОНЛАЙН
Елена Миланова коментира рецептата Домашен бекон
Елена Миланова коментира рецептата Домашен бекон
Todor Georgiev се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova коментира рецептата Мусака
Диляна Борисова се регистрира в сайта.
melly коментира рецептата Индийска грис халва с ябълки
Елена Стоянова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта