Бърз тарт с лимонов крем
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
11.08.2013 Много вкусен и интересен сладкиш. Направих го с глазура от разбити сирене Филаделфия с мед и извара. Препоръчвам. Според мен трябва да се пече блатът доста по-кратко време, при мен първият път загоря.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Наистина всеки път ме изненадвате с нови неща . Аз , обичам да правя неща нетрадиционни , експерентирам с удоволствие . Продължавайте .
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...