Десерт с рикота

Дата: 11.09.2016
Източник: Марина
ТИТЛА: Експериментатор
Десерт с рикотаДесерт с рикота
 
Необходими продукти:
250 г сирене „Рикота“
30-40 г пудра захар
1/3 течна есенция ванилия
5-6 бисквити
20-30 г краве масло
1 праскова
 

Начин на приготвяне:
1
Бисквитите се натрошават на прах и се размесват с разтопеното масло.
2
Сместа се разпределя на дъното на подходящи купички.
3
Отгоре се слага един пласт от нарязани на кубчета праскови.
4
Рикотата се смесва с пудрата захар и ванилията, и се разпределя в купичките.

5
По желание всяка порция се декорира с парчета праскови и бисквитка.


Съвет:
Десертът се сервира леко охладен.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Eli Petrova се регистрира в сайта.
Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта