Дип от червено цвекло с козе сирене

Дата: 20.11.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
400 г червено цвекло
200 г козе сирене (саламурено)
3 скилидки чесън
2 стръка мащерка
сокът от 1/2 лимон
2 с. л. зехтин „Екстра върджин“
1 с. л. мед
1 с. л. сусам
1/4 ч. л. кимион на зърна
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Дип от червено цвекло с козе сиренеЦвеклото се бели и се реже на кубчета.
2
Дип от червено цвекло с козе сирене 2Слага се в тиган, зедно с меда, лимоновия сок, около 200 мл вода и се готви, докато омекне и течността се изпари.
3
Дип от червено цвекло с козе сирене 3Кимионът се запича на сух тиган и се смила в блендер с цвеклото, мащерката, сиренето, стрития на паста чесън, зехтина, сол и черен пипер на вкус.
4
Дип от червено цвекло с козе сирене 4Сервира се със запечен на сух тиган сусам.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


144 ДУШИ ОНЛАЙН
Яница Василева се регистрира в сайта.
Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта