Дип от леща и чушки

Дата: 29.11.2013
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г червена леща
2 скилидки чесън
1 глава червен лук
1 дафинов лист
4 печени червени чушки
200 г козе сирене
2 с. л. зехтин
черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Дип от леща и чушкиЛещата се слага в касерола заедно с 300 мл студена вода, дафиновия лист и наситнените скилидки чесън. Вари се до готовност, след това дафиновият лист се отстранява.
2
Дип от леща и чушки 2Лукът се реже на полумесеци, чушките на кубчета, а сиренето се натрошава. Лещата се пюрира, смесва се с чушките, лука, зехтина и черен пипер на вкус.
3
Дип от леща и чушки 3Дипът се поднася гарниран със сиренето.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

18.01.2014
Чудесна идея
1.
Изпрати
лично съобщение

08.01.2014
Много вкусно ястие. И от най-бързите.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


286 ДУШИ ОНЛАЙН
Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта