Дип от патладжан

Дата: 07.10.2016
Източник: vesel@
ТИТЛА: Чирак
Дип от патладжан
 
Необходими продукти:
3 патладжана
3 с. л. майонеза
1 шепа орехи
1 скилидка чесън
сол
 

Начин на приготвяне:
1
Патладжаните се подреждат в тава и се пекат във фурна.
2
След това се обелват и се пасират в купа.
3
Посоляват се.
4
Добавят се пресованият чесън, счуканите орехи и майонезата, и се разбърква.
5
Дипът се оставя в хладилник за около час, за да се охлади.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта