Дип от печени червени чушки

Дата: 10.06.2011
Източник: Бон Апети
Дип от печени червени чушки
 
Необходими продукти:
4 печени червени чушки
100 г козе сирене
2 скилидки чесън
1 с. л. доматен концентрат
1/2 връзка копър
1/2 връзка магданоз
50 мл зехтин
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Дип от печени червени чушки
Чушките, чесънът, доматеният концентрат, копърът и магданозът се разбиват в блендер за кратко. 


2
Дип от печени червени чушки 2
Добавя се сиренето, налива се зехтинът и се посолява. 


3
Дип от печени червени чушки 3
Отново се разбива до хомогенизиране. Поднася се с печени филийки.


 


Съвет: Този дип може да се съхранява в хладилник за 5 дни.


 


Подобни рецепти:
Коментари (5)
5.
Изпрати
лично съобщение

09.12.2014
много е вкусно
4.
Изпрати
лично съобщение

06.09.2014
Много вкусен български специалитет. Вместо в блендер нарязах чушките и подправките наситно, а сиренето настъргах на дребно ренде
3.
Изпрати
лично съобщение

12.03.2014
Вкусно!!!
2.
Изпрати
лично съобщение

13.01.2014
Вкусна раядка.
1.
Изпрати
лично съобщение

01.01.1970
много е вкусен
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


243 ДУШИ ОНЛАЙН
Eli Petrova се регистрира в сайта.
Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта