Дип от рукола

Дата: 29.09.2011
Източник: Бон Апети
Дип от рукола
 
Необходими продукти:
250 г извара
1 връзка рукола
200 г домати
1 скилидка чесън
50 мл сметана
1 лимон
1 с. л. мед
6 с. л. газирана вода
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Дип от рукола
Изварата и газираната вода се разбъркват, докато се получи гладка смес. Овкусява се със сол и черен пипер.


2
Дип от рукола 2
Кората на половината лимон се настъргва, а сокът му се изстисква и се смесват с меда. Прибавят се към изварата

 


3
Дип от рукола 3
Налива се сметаната и се пасира.


4
Дип от рукола 4
Руколата се измива, подсушава се и се наситнява.
 

5
Дип от рукола 5
Доматите се почистват от семките и месестата им част се нарязва наситно.


6
Дип от рукола 6
Рукулата и доматите се добавят към изварата. Преди сервиране дипът се оставя за половин час в хладилника.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


170 ДУШИ ОНЛАЙН
Jah Nikolov коментира рецептата Баклава с орехи
Jah Nikolov коментира рецептата Шаран на фурна
Bistra Nikolova се регистрира в сайта.
Radka Chervenkova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Супа от тиква и моркови
Anny Grigorova коментира рецептата Тракийски сарми
Anny Grigorova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
Елена Миланова коментира рецептата Домашен бекон
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта