Дип от тиквички

Дата: 10.06.2011
Източник: Бон Апети
Дип от тиквички
 
Необходими продукти:
2 тиквички
2 сушени домата
1/2 връзка копър
1 скилидка чесън
2 с. л. цедено кисело мляко
1 ч. л. хрян
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Дип от тиквички
Тиквичките се измиват, нарязват се на малки парчета и се бланшират.


2
Дип от тиквички 2
След това се отцеждат и се смилат в блендер заедно със сушените домати и копъра. 


3
Дип от тиквички 3
Добавят се чесънът, киселото мляко и хрянът. Разбива се до хомогенизиране. Посолява се и се разбърква. Дипът се поднася с печени филийки.


 


Съвет: Дипът може да се съхранява в хладилник за 3 дни.


 


Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

13.01.2014
Тази разядка е много лека и вкусна,но я харесвам само аз.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта