Добруджанска кавърма

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
Добруджанска кавърма
 
Необходими продукти:
1 пакет фини точени кори
2 яйца
1 кофичка кисело мляко
 

Начин на приготвяне:
1
Добруджанска кавърмаВсяка от корите се свива на хармоника и образувалите се лентички се подреждат плътно една до друга в тава.
2
Добруджанска кавърма 2Яйцата се разбиват с млякото и солта и с получената смес се заливат корите.
3
Добруджанска кавърма 3Пече се в умерено загрята фурна до зачервяване.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


215 ДУШИ ОНЛАЙН
Николета Чераджийска-Тодорова се регистрира в сайта.
Anelia Peruhova се регистрира в сайта.
Валентина Стоева се регистрира в сайта.
Boychev Bobito се регистрира в сайта.
Malina Valkova се регистрира в сайта.
Svilena Dimitrova се регистрира в сайта.
Milena Hubenova коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
Milena Hubenova се регистрира в сайта.
Jah Nikolov коментира рецептата Ягодов релиш
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта