Добруджанска кавърма

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
Добруджанска кавърма
 
Необходими продукти:
200-250 г сирене
1 пакет точени кори
1 кофичка кисело мляко
5 яйца
1/2 ч. ч. олио
1 к. ч. готварска сметана
масло за намазване
 

Начин на приготвяне:
1
Добруджанска кавърмаТочените кори се нагъват и се подреждат една до друга в намаслена тава за печене.
2
Добруджанска кавърма 2Яйцата се разбиват с киселото мляко и се смесват с натрошеното сирене.
3
Добруджанска кавърма 3Добавят се сметаната и олиото.
4
Добруджанска кавърма 4Получената смес се разстила равномерно върху корите и се оставя за 5 минути, след което се изпича в умерено загрята фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


366 ДУШИ ОНЛАЙН
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
Bedriya Arif се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта