Домашен чипс от хляб

Дата: 15.02.2010
Източник: Бон Апети
Домашен чипс от хляб
 
Необходими продукти:
1/4 франзела
2 с. л. зехтин
1/2 ч. л. червен пипер
1/2 ч. л. чесън на прах
 

Начин на приготвяне:
1
Домашен чипс от хлябФранзелата се реже на тънки филийки, заливат се със зехтина и се пекат на 190 градуса до златисто.
2
Домашен чипс от хляб 2Ръсят се с подправките и се оставя да изстинат.


Съвет:
Добра добавка е към супи, салати и предястия (хапки).
Чипсът може да се направи с различни подправки – босилек, риган, чубрица и др.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


336 ДУШИ ОНЛАЙН
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
Кремена коментира рецептата „Вита“ торта
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта