Домашна ретро горчица

Дата: 08.09.2014
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
100 г бял синап
100 г черен синап
250 мл бял балсамов оцет
1 ч. л. сол
сокът от 1/2 лайм
 

Начин на приготвяне:
1
Домашна ретро горчицаДвата вида синап се смесват, налива се оцетът, покрива се с фолио за свежо съхранение и се оставя в хладилник за 24 часа.
2
Домашна ретро горчица 2Добавят се сол и сокът от лайм и се смила в блендер. Горчицата може да се съхранява до месец в добре затворен буркан в хладилник.




Съвет: Ако искате горчицата да е с по-мек вкус, добавете малко мед.


Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

06.10.2014
Страхотна рецепта! Когато се добави мед става много по-вкусна! Благодаря :)
3.
Изпрати
лично съобщение

29.12.2014
След кратко ровене в интернет разбрах,че на горчицата и трябва време за зреене. И наистина на четвъртия ден горчивината беше изчезнала напълно. Уникална горчица!
2.
Изпрати
лично съобщение

20.12.2014
Стана перфектна,но много горчи. Може би е от вида синап.
1.
Изпрати
лично съобщение

23.11.2014
не ми се получи пълен провал
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


173 ДУШИ ОНЛАЙН
Елена Миланова коментира рецептата Домашен бекон
Елена Миланова коментира рецептата Домашен бекон
Todor Georgiev се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova коментира рецептата Мусака
Диляна Борисова се регистрира в сайта.
melly коментира рецептата Индийска грис халва с ябълки
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта