Великденски козунаци и кифлички
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.06.2017 Приготвих ги,но мазнината не можа да слепи тестото и добавих малко вода.Получиха се доста добре.Ще ги използвам за запечени фермерски яйца.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
06.06.2014 Брашното е тип 00, но и с тип 500 става.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 тип 500 ли е брашното или?
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...