Домашни бишкоти

Дата: 28.04.2015
Източник: Ели
ТИТЛА: Чирак
Домашни бишкотиДомашни бишкотиДомашни бишкоти
 
Необходими продукти:
3 яйца
75 г брашно
100 г пудра захар
 

Начин на приготвяне:
1
Белтъците и жълтъците се разделят в два отделни сухи съда.
2
Белтъците се разбиват на твърд сняг с половината от пудрата захар.
3
Жълтъците се разбиват на пухкав крем с останалата захар. Към този крем постепенно се добавят разбитите белтъци и пресятото брашно, като се разбърква внимателно, до получаване на хомогенна смес.
4
Тази смес се пълни в пош и върху хартия за печене се шприцоват бишкотите.
5
Изчаква се малко и се поръсват с пудра захар. По желание след една минута може да се поръсят повторно.
6
Печем в предварително загрята на 200 градуса фурна, до порозовяване.
Да ви е сладко от сърце!


Съвет:
Не шприцовайте бишкотите прекалено близо, защото при печене се надуват и залепват една за друга.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта