Домашни бонбони

Дата: 13.11.2015
ТИТЛА: Чирак
Домашни бонбони
 
Необходими продукти:
черен шоколад
млечен шоколад
бял шоколад
ядки по избор
 

Начин на приготвяне:
1
Шоколада се разтопява на водна баня. Изсипва се в силиконови форми за бонбони и във всеки бонбон се поставят ядки по избор. Оставят се да стегнат в хладилник за около 30 минути и след това се сервират.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта