Кокосов шейк с чиа
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.12.2013 Направих си кълнове от лимец, които станаха страхотни. Преди се бях опитвала, но неуспешно. Предполагам, че в тенджерата на тъмно и топло няма как да не станат. Ако някой е решил да си купува специален уред за покълване, да изпробва този начин преди да реши да дава пари за нещо, което е толкова лесно и достъпно в домашни условия!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...