Домашни сухари

Винаги е добре, да ги имаме под ръка
Източник: Бон Апети
Дата: 25.02.2021

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 хляб „Добруджа“ (стар)


Начин на приготвяне:
1
Домашни сухари
Хлябът се нарязва на филии с дебелина от 1 см.
2
Домашни сухари 2
Всяка филия се реже на четири парчета.


3
Домашни сухари 3
Парчетата хляб се подреждат в тави.
4
Домашни сухари 4
Слагат се в загрята на 80 градуса фурна, без вентилатор и се оставят да се сушат, докато станат златисти – около 2 часа и 30 минути.

Съвет:
Добре е, фурната периодично да се отваря, за да излезе образувалата се пара, която допълнително може да овлажни сухарите.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

10.06.2019
Аз също ги направих с пълнозърнес хляб и стана чудесни
2.
Изпрати
лично съобщение

04.09.2016
Направих си ги от домашен пълнозърнест хляб и ги превърнах в галета.
1.
Изпрати
лично съобщение

15.07.2015
страхотни!!!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


137 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: