Домашни сухари

Дата: 14.07.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 хляб „Добруджа“ (стар) 

Начин на приготвяне:
1
Домашни сухариХлябът се нарязва на филии с дебелина от 1 см.
2
Домашни сухари 2Всяка филия се реже на четири парчета.


3
Домашни сухари 3Парчетата хляб се подреждат в тави.
4
Домашни сухари 4Слагат се в загрята на 80 градуса фурна, без вентилатор и се оставят да се сушат, докато станат златисти – около 2 часа и 30 минути.

Съвет:
Добре е, фурната периодично да се отваря, за да излезе образувалата се пара, която допълнително може да овлажни сухарите.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

04.09.2016
Направих си ги от домашен пълнозърнест хляб и ги превърнах в галета.
1.
Изпрати
лично съобщение

15.07.2015
страхотни!!!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


386 ДУШИ ОНЛАЙН
Марияна Павлова се регистрира в сайта.
Цветалина се регистрира в сайта.
Силвия коментира рецептата Пилешко с паста на фурна
Силвия се регистрира в сайта.
Eli Petrova се регистрира в сайта.
Elena Bejan се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта