Чеснови кантучини с лешници и пармезан
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2015 Станаха много вкусни и поръсени със сусам и маково семе :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
05.11.2014 Станаха много вкусни.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.05.2014 Аз им сложих и малко кимион.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
25.09.2013 Получиха много добри по моя вкус. Царевичното брашно им придава характерна хрупкавост. Сред децата ми обаче не пожънаха особен успех.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
22.11.2013 супер са тези пръчици..
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...