Магданозена супа с топчета
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
20.01.2018 Май сложих много домати и стана доста кисела.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
24.09.2016 Страхотна е,БРАВО!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.09.2015 Николай, принципно не би трябвало, но все пак ти по-добре познаваш уредите, които използваш в къщи и можеш сам да прецениш. Ние сме работили с пластмасов пасатор и не е имало проблем, но ако се притесняваш, препоръчваме ти да изчакаш около 15 минути, супата да се охлади и тогава да я пасираш.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
12.09.2015 Много добре...дали пасатора ако е пластмасов ще се разтопи...
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.09.2015 Изглежда супер.Поздрави на Лора и Стоян
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...