Друсан кебап

Дата: 15.05.2006
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
800 г до 1 кг свински врат
3 глави лук
5-6 зърна бахар
4 дафинови листа
4-5 с. л. олио
1 с. л. черен пипер
1 ч. л. сол
 

Начин на приготвяне:
1
Друсан кебапМесото се нарязва на късчета, слага се в дълбока тенджера с предварително нагорещено олио и се запържва.
2
Друсан кебап 2След това месото се подправя с черен пипер и сол, слагат се зърната бахар и дафиновите листа, но не се бърка. Тенджерата се захлупва с капак и се "друса", така че продуктите да се смесят добре.
3
Друсан кебап 3Налива се 1 ч. ч. вода и ястието къкри под капак, докато водата се изпари и остане почти на мазнина. Добавя се нарязаният на шайби лук и кебапът отново се "друса". Когато лукът омекне, ястието е готово за консумация.

4
Друсан кебап 4Към всяка порция друсан кебап може да се поднесе гарнитура от нарязани на шайби домати и репички.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

18.02.2016
да
1.
Изпрати
лично съобщение

30.01.2014
На мен не ми се получи осибено добре. Месото стана доста безвкусно, не знам дали заради рецептата или готвача....
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


178 ДУШИ ОНЛАЙН
Елена Стоянова се регистрира в сайта.
Радина Великова се регистрира в сайта.
Roberta Georgieva се регистрира в сайта.
Малинка коментира рецептата Захарен пирог
Николета Чераджийска-Тодорова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта