Тиквени кантучини с горещ бял шоколад
Лора и Стоян
15. |
Изпрати
лично съобщение |
05.01.2019 Вкусен кекс
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
21.03.2017 Наистина дунапрен! Не бях правила до сега, макар че имам две рецепти. Едната е с брашно и не съм я пробвала, защото зная, че оригиналната рецепта е с нишесте. А в рецептата ми с нишесте пише \"две пликчета\". Е, грамовете са си грамове и всичко е ясно.
Прекрасен кекс!
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
27.11.2015 Много пухкав.
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
27.08.2015 За първи път правя този кекс и се получи добре. В къщи го харесаха.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
15.05.2015 Стана ми малко сухичък. Следващия път се надявам да е по-добър.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...