Дяволски яйца

Дата: 12.12.2015
ТИТЛА: Чирак
Дяволски яйца
 
Необходими продукти:
6 яйца
2 с. л. майонеза
2 с. л. горчица
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Сварете яйцата, така че жълтъците да станат твърди.
2
Обелете яйцата и ги разполовете по дължина.
3
С помощта на чаена лъжичка извадете жълтъците, а белтъци наредете в съда, в който ще се сервират яйцата.
4
Намачкайте жълтъците с вилица.
5
Прибавете горчицата, майонезата и подправките и разбъркайте добре, до получаване на еднородна смес.
6
Напълнете белтъците със сместа, като използвате ца целта чаена лъжичка или шприц и сервирайте.



Съвет:
По желание може да украсите яйцата отгоре с по едно листенце магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
Росица коментира рецептата Постни мекици
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта