Дюнер пиле

Дата: 31.03.2015
ТИТЛА: Чирак
Дюнер пиле
 
Необходими продукти:
1 бр. пилешки гърди
1 кофичка кисело мляко
сол, черен и червен пипер на вкус
чесън
 

Начин на приготвяне:
1
Нарязваме пилешките гърди на тънки филета.
2
Разбъркваме киселото мляко с нарязания чесън, сол, черен и червен пипер.
3
Слагаме пилешкото в купа и добавяме маринатата, като се стремим да покрием месото равномерно. Оставяме да престои така поне 2 часа, като моята препоръка е, да престои цяла вечер или цял ден.
4
Всяко парче месо се пече в загрят тиган, докато се зачерви, като предварително се изтръсква леко от маринатата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


157 ДУШИ ОНЛАЙН
Силвия коментира рецептата Кюфтета по чирпански
Силвия се регистрира в сайта.
Viki Dimitrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта