Орехови звезди
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
31.12.2014 Страхотни са за коледно-новогодишната украса. Слагам ги сред борови връхчета - все едно къщичките са в гората. Не печете повече от 5 минути. По принцип не бих ги направил пак, защото не е лесно.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2014 Беше 1 от най-трудните неща, които съм правила.. глазурата не ми се получи, нито тестото, но някакси ги сглобих и ги поднесох със сутрешното кафе на Коледа. Не ставаха за хапване, но на вид бяха супер. Тази коледа дано се получат :)
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
02.02.2014 яко
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
25.12.2013 Прекрасни и много вкусни!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
03.12.2014 Елион, меласата може да се замени с обикновена захар, но разбъркана с вода в съотношение 3:1. Може да се замени също така и с мед.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...