Джинджифилово чътни, като кулинарен подарък

Дата: 06.12.2011
Източник: Бон Апети
Джинджифилово чътни, като кулинарен подарък
 
Необходими продукти:
500 г пресен джинджифил
450 г кафява захар
200 мл оризов оцет
40 мл сок от лайм
500 мл вода
1/2 ч. л. сол
 

Начин на приготвяне:
1

Джнджифилът се обелва и настъргва. Всички продукти се слагат в тенджера и се варят 1 час, на слаб огън, при постоянно бъркане. Още гореща, сместа се налива в буркан и се затваря веднага.


 




Люто, ароматно чътни. Чудесно за риба, зеленчуци, месо. Идва от Индия, Непал и Пакистан.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта