Джолан чорба

Дата: 25.09.2002
Източник: Бон Апети
Джолан чорба
 
Необходими продукти:
1 1/2 кг телешки джолан
2-3 стръка магданоз
2-3 стръка целина
1 резен целина
1 глава лук
1 зелена люта чушка
1 червена люта чушка
2 домата
2 моркова
4 сварени жълтъка
100 г ориз
100 г стерилизирани гъби
1-2 с. л. оцет
 

Начин на приготвяне:
1
Джолан чорбаМесото се нарязва на късчета, залива се с 2 л вода, кипва се и се вари 15-20 минути.
2
Джолан чорба 2След това се посолява и се прибавят морковите (на колелца), лютите чушки и целината (на кубчета) и лукът (наситно).
3
Джолан чорба 3Доматите се нарязват на кубчета и се слагат в супата заедно с гъбите и ориза. Вари се до готовност. Накрая се поръсва с оцет и ситно нарязани листа целина и магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта