Джолан с кисело зеле и хвойна

Дата: 05.02.2008
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г обезкостен джолан
1 ч. л. ким
4 с. л. гъша мас (свинска)
1 ч. ч. сухо бяло вино
8-10 зърна хвойна
1 кубче телешки бульон
1 глава лук
3 картофа
1 кисела зелка
магданоз за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
Джолан с кисело зеле и хвойнаКартофите се сваряват, след което се обелват и се нарязват наедро.
2
Джолан с кисело зеле и хвойна 2Лукът се нарязва наситно и се задушава в гъшата мас.
3
Джолан с кисело зеле и хвойна 3Зелето се нарязва на тънки ивици и се прибавя към лука. Задушава се около 15 минути, докато омекне.
4
Джолан с кисело зеле и хвойна 4Добавя се разрязаното на четири парчета месо.
5
Джолан с кисело зеле и хвойна 5Подправя се с хвойната, кима, бялото вино и стрития телешки бульон. Залива се с вряла вода, която трябва да покрие продуктите. Вари се на слаб огън около час и половина, като се проверява нивото на водата.
6
Джолан с кисело зеле и хвойна 6Готовото ястие се овкусява с горчица и се поднася гарнирано с картофи и поръсено с магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


174 ДУШИ ОНЛАЙН
Деси коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Jah Nikolov коментира рецептата Баклава с орехи
Jah Nikolov коментира рецептата Шаран на фурна
Bistra Nikolova се регистрира в сайта.
Radka Chervenkova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Супа от тиква и моркови
Anny Grigorova коментира рецептата Тракийски сарми
Anny Grigorova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта