Джондори с коричка от къри и черен ориз

Дата: 27.04.2010
Източник: Бон Апети
Джондори с коричка от къри и черен ориз
 
Необходими продукти:
800 г филе от джондори
1/2 връзка див лук
2 с. л. „Пармезан” на прах
3 с. л. соев сос
200 г бял ориз
50 г черен ориз
150 мл зехтин
100 мл кокосово мляко
2 с. л. къри
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Филето се маринова за около 2 часа със смесените къри, кокосово мляко и зехтин и се нарязва на порции – по около 100 г всяка. Пече се на сух тиган 3–4 минути, обръща се и се пече още 2 минути.
2
Двата вида ориз се сваряват в подсолена вода, оцеждат се и се овкусяват със сол, черен пипер, соевия сос и пармезана на прах. Добавя се накълцаният див лук и оризът се поставя за канапе, върху което се поставя филето от рибата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
Росица коментира рецептата Постни мекици
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта