Джулбастия

Дата: 09.01.2014
Източник: Даниел Банчев
ТИТЛА: Главен готвач
Джулбастия
 
Необходими продукти:
4 броя свински вратни пържоли (общо около 1,2 кг)
200 г манатарки
12 скилидки чесън
4 люти чушлета
4 глави лук
120 г едромляна лютеница
800 г картофи
4 с. л. зехтин
4 с. л. олио
1 връзка магданоз
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
ДжулбастияЗа да приготвите вкусни пържоли, обърнете внимание на цвета на месото - свинското трябва да е с нежен розов цвят. Дебелината на перфектната пържола не трябва да е повече от един сантиметър, което се постига с удряне на чукче през найлонов пакет.
2
Джулбастия 2Не солете пържолите, преди печене, защото те ще отделят сок. Можете да ги посолите едва тогава, когато върху месото се образува коричка, която ще го предпази. Свинските вратни пържоли се мариноват още от вечерта в ситно нарязани чесън, лук и магданоз, полети със зехтин и черен пипер. Оставете ги да престоят в хладилника. Сложете ги на грила, печете до готовност след което ги овкусете със сол, чесън и люта чушка. Направете гарнитура от пържени манатарки с лук, пържени картофи и едромляна лютеница. Сервирайте ги топли.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


225 ДУШИ ОНЛАЙН
Reni Khan се регистрира в сайта.
Vasilena Vasileva се регистрира в сайта.
Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта