Карпачото на Мария Калас
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.07.2018 Станаха уникални, не мога да им се насладя. Малко промених рецептата и вместо плънката с кайма, аз сложих гъби, които преди това запържих с масло. Направих и някой със сладко и са неповторими.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...