Езо Гелин чорбасъ

Дата: 31.07.2015
Източник: Айсел Мустафа
ТИТЛА: Чирак
Езо Гелин чорбасъ
 
Необходими продукти:
1/2 ч. ч. червена леща
1/2 ч. ч. булгур
4-5 с. л. домати (от консерва)
2 глави лук
сол, червен пипер, черен пипер, джоджен, чубрица и
 

Начин на приготвяне:
1
Сварете лещата и булгура в подсолена вода.
2
Добавете нарязания наситно лук и доматите. Супата се вари много бързо.
3
В тиган загрейте мазнина, сложете всички подправки и ги запържете, след което полейте супата с тази смес.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

29.12.2015
Много вкусна супа,добавих една люта чушка и се получи страхотен вкус ! Браво!
1.
Изпрати
лично съобщение

23.09.2015
Аз добавих и чесънче. Стана страхотно.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


102 ДУШИ ОНЛАЙН
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта